PIATA AGRO-ALIMENTARA

PIATA AGRO-ALIMENTARA MULTIPLEX LEUL CLUJ

Piața Agroalimentară din centrul comercial Multiplex Leul se află la parterul clădirii. Cu o suprafată aprox. 1300 mp, acesta cuprinde aproximativ 270 mese cu fructe și legume, la care se adaugă 15 spații comerciale unde clienții pot cumpăra o multitudine de produse precum carne, pește, lactate, produse de panificație etc.

Piața de flori pe care o punem la dispoziția clienților are o suprafață de aprox. 160 mp, cu 26 mese aceasta aflându-se pe aripa nordică a pieței agroalimentare spre stradă Ploiești, în apropiere de accesul în parking-ul auto.

DETALII PIATA AGRO-ALIMENTARA

INCHIRIERI SPATII

ardealconstruct@ymail.com

ADRESA

Ploiești nr. 6-8, Cluj-Napoca, Județ Cluj

TELEFON

0264 535 326

INCHIRIERISPATII

Pentru producători oferim posibilitatea de a închiria spații comerciale persoanelor care au ca și domeniu de activitate, vânzarea de produse alimentare/nealimentare, produse de panificație, lactate/branzeturi și cărnuri.

DETALII

Producători români locali autorizți Calitatea și sustenabilitatea produselor Prețuri accesibile Produse sănătoase pentru tine și familia ta

CALITATE

Calitatea este una din valorile ce ne reprezintă, de aceea piața agroalimentară este amenajată la standarde europene și oferă atât un loc ideal de cumpărături cât și servicii pentru producători locali.

ALTE FACILITATI

Tot în incinta pieței există magazine cu produse nealimentare, între care menționăm o farmacie în suprafață de 65 mp (operată la acest moment de Ducfarm), un magazin pentru animale de companie, un magazin destinat electronicelor mici și reparațiilor de ceasuri.

TOP